Tindrem Institut Escola

La Generalitat ha anunciat oficialment la construcció de l’Institut Escola Viladecans, amb una dotació de 8.893.571,15 Euros.

Per primer cop, després de molts anys de lluita, sovint en solitari, el nostre somni (els drets dels nostres infants) té un futur. Negre sobre blanc, ja no són promeses buides.

El primer que volem dir és que aquesta lluita ha tingut molts noms propis, i no ens volem deixar ningú. Gràcies a tots i totes els que vareu i heu liderat aquest trajecte. Seguirem lluitant per estar a la vostra alçada.

Gràcies, infinites, a les famílies de la Mediterrània. No hem guanyat una lluita, hem estat la pròpia lluita, contra aquells que no han volgut escoltar, que ens han enganyat, contra el temps, contra la desesperança. Gràcies famílies. NOSALTRES SOM L’ESCOLA MEDITERRÀNIA.

Gràcies a Jordi Albert, diputat d’ERC al parlament i a Josep González-Cambray, Director de Centres Públics de la Generalitat de Catalunya, per la seva paciència, per la seva empatia i per donar amb la solució definitiva i desbloquejar la situació. Continuarem en contacte, igualment alerta, però de millor humor.

També hem d’agrair a l’Ajuntament de Viladecans i al conseller Josep Bargalló el compliment dels compromisos adquirits amb la dotació de recursos necessaris. A tots els grups polítics del parlament per fer-nos costat durant la tramitació del pressupost.

I per últim, a totes les persones que han contribuït a que avui puguem celebrar una bona notícia (en un temps en què no proliferen). I volem felicitar l’Institut Olimpia i a la seva AMPA perquè per fi podrem compartir espais i treballar plegats.

Avui celebrem, agraïm i descansem (una estoneta)

La notícia:

http://ensenyament.gencat.cat/ca/inici/nota-premsa/?id=387455

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.