Saltar al contenido

Serveis

Què ofereix l'AFA?

Menjador. Contractem i controlem la qualitat del servei de menjador dels nostres infants.

Acollides. Oferim servei d’acollida matinal, esporàdic o fix, d’una hora o mitja hora de durada. Es gestionen a través de la coordinadora de menjador.

Extraescolars. Oferim activitats extraescolars que garanteixen que els infants gaudeixen d’aquest temps extra a l’escola.

Casal d’Estiu. Un servei educatiu i lúdic per als ifants, que persegueix enriquir i divertir, amb una proposta d’activitats setmanal variada, divertida i molt original.

Tallers i activitats per a famílies. Ioga en família, percussió i cercavila, tallers d’educació emocional i tertúlies per a famílies, tallers de treballs manuals per a infants i adults, xerrades, són només exemples. Totes les famílies poden proposar  activitats!

Festes i esdeveniments. Les festes ens ajuden a celebrar i gaudir de la cultura popular, a divertir-nos i a trobar espais en comú que fomenten les relacions, el coneixement  mutu, i la cohesió de la comunitat educativa.

Descomptes per a famílies sòcies. A banda de l’accés a les extraescolars, a l’AFA tenim acord amb diferents negocis de proximitat que ofereixen avantatges a les famílies sòcies. Si no teniu el vostre carnet, demaneu-lo!

× L'AFA al Whatsapp!