Saltar al contenido

Tallers de reanimació cardipulmonar

Projecte tallers de RCP a l'escola

Enguany, un dels projectes de l’AFA són els Tallers en família, que estan adreçats a fomentar hàbits saludables i valors en els diferents àmbits de la vida dels infants i el seu entorn. 

Dins d’aquest projecte i durant el segon trimestre del curs, es duran a terme una sèrie de tallers de primers auxilis i reanimació cardiopulmonar per a tots els infants de l’escola, dins de l’horari lectiu. Els experts de l’empresa Cardiopas, especialistes en formació sanitària i DEA, donaran una classe pràctica a tots els grups, des d’infantil 3 a 6è.  

L’objectiu de les sessions és que els infants sàpiguen reaccionar si es troben sols davant d’una situació de risc per la vida d’una persona. Els continguts s’adapten a l’edat i nivell d’autonomia de cada etapa.

L’AFA assumeix el cost d’aquestes sessions, que s’han coordinat amb l’equip docent i compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Viladecans. 

Taller addicional per a famílies

A banda de les sessions per als infants i mestres que es fara en horari escolar, oferim per a persones adultes, sòcies de l’AFA, un taller pràctic de primers auxilis i reanimació cardipulmonar (RCP) en nadons, infants i persones adultes

DADES DEL TALLER I INSCRIPCIONS:

  • Data: dijous, 19 de gener a les 16.45 h al menjador escolar. 
  • Formació exclusiva per a persones adultes (no es podrà assistir amb infants)
  • La sessió té una durada superior a les 2 hores (no hi haurà servei d’acollida)
  • Les places són limitades. Cal inscripció prèvia (en cas de que el nombre de sol·licituds superi les places disponibles, s’assignaran mitjançant sorteig).  
  • Empleneu el formulari abans del dia 18 de gener si voleu assistir-hi. 

 

Inscripcions tancades

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

× L'AFA al Whatsapp!