Saltar al contenido

Concurs terrorífic de Halloween!

Voleu alliberar adrenalina, passar una bona estona, celebrar Halloween i guanyar un fantàstic premi, tot en un? 
Ara teniu l’oportunitat! Arriba el concurs més «divertífic» a la Mediterrània!

Descripció del concurs

Heu de grabar un video amb so original, disfressats y fent un crit terrorífic que faci cruixir de por!! Pot ser qualsevol disfressa de temàtica halloween, però el crit és fonanental, ha de ser realment aterridor…brrr….

Per valorar el nivell de por que transmet, és necessari que el crit quedi ben enregistrat, sense que editeu el vídeo ni el so original. 

Mecànica del concurs

Poden participar totes les famílies sòcies de l’AFA i el personal de l’escola Mediterrània.

Els videos s’han d’enviar per correu electrònic a afa@afamediterrania.org o per Whatsapp al telèfon 623189750, indicant el número de família sòcia. Si no sabeu el vostre codi, recupereu el correu de l’AFA en què se us va comunicar com accedir al carnet. En cas de dubte, consulteu amb nosaltres i us ajudarem a accedir-hi.

La data límit per l’enviament dels videos és el 3 de novembre a les 24h.

Un cop rebuts els videos, els enviarem al jurat perquè voti. El jurat estarà format per famílies voluntàries i personal de l’escola que no participi al concurs.

El video guanyador es comunicarà per correu electrònic o Whataspp i podrà ser publicat a les xarxes socials de l’AFA. 

El premi consisteix en un pack familiar de visita a la granja, taller, passeig en poni i escape room, a Hípica Les Tanques (valorat en 40 Euros).

L’AFA pot publicar els videos rebuts a les seves xarxes socials. La participació al concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

× L'AFA al Whatsapp!