Saltar al contenido

Concurs de racons Castaween

Descripció del concurs

Heu de decorar un racó de casa vostra (una porta, una finestra, l’entrada, una habitació, el lavabo… l’únic límit és la vostra imaginació) amb motius de la Castanyada, Halloween o ambdós.

Un cop decorat el racó l’heu de fer una foto a l’espai i una altra foto on sortiu vosaltres. La foto on sortiu vosaltres només la farem servir per comprovar que el racó l’heu fet vosaltres, no la farem servir a xarxes ni arribarà al jurat del concurs. Us enganxem algunes idees…

Mecànica del concurs

Poden participar totes les famílies sòcies de l’AFA i el personal de l’escola Mediterrània.

Les fotos s’han d’enviar per correu electrònic a afa@afamediterrania.org o per Whatsapp al telèfon 623189750, indicant el número de família sòcia. Si no sabeu el vostre codi, recupereu el correu de l’AFA en què se us va comunicar com accedir al carnet. En cas de dubte, consulteu amb nosaltres i us ajudarem a accedir-hi.

La data límit per l’enviament de les fotografies és l’1 de novembre de 2021 a les 24h.

Un cop rebudes, enviarem només les fotos dels racons (sense les persones) al jurat perquè voti. El jurat estarà format per famílies voluntàries i personal de l’escola que no participi al concurs.

El racó guanyador es comunicarà per correu electrònic o Whataspp i s’anunciarà a xarxes socials. El premi consisteix en entrades per a l’Atrium Viladecans (un cupó valorat en 30 Euros).

L’AFA publicarà les fotografies rebudes a les seves xarxes socials (només aquelles on no surten persones).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

× L'AFA al Whatsapp!