Saltar al contenido

Concurs de Carnestoltes

  Descripció del concurs

  Arriba carnestoltes i, amb ell, una setmana plena de festa, colors i alegria. Son dies per gaudir amb amics i família, on podem ser el que volguem:  astronautes, fades, lleons… La imaginació no té límits i menys aquests dies!

  Volem compartir amb vosaltres la màgia del Carnval i animar-vos a participar en el concurs de disfresses «online» que hem organitzat enguany, amb 2 categories:

  • Disfressa en família. Es valorarà la disfressa de grup més divertida.
  • Disfressa individual. Es valorarà la disfressa individual més original.


  Mecànica del concurs

  Poden participar totes les famílies sòcies de l’AFA i el personal de l’escola Mediterrània.

  Per participar ens heu de fer arribar una o dues fotos amb la vostra disfressa, indicant en el missatge els cognoms de la família i el número de família sòcia.

  Podeu participar en ambdues categories, però només s’atorgarà un premi per família.

  Les fotos s’han d’enviar per correu electrònic a afa@afamediterrania.org o per Whatsapp al telèfon 623189750, indicant els cognoms de la família i el codi de família sòcia. Si no sabeu el vostre codi, recupereu el correu de l’AFA en què se us va comunicar com accedir al carnet. En cas de dubte, consulteu amb nosaltres i us ajudarem a accedir-hi.

  La data límit per l’enviament de les fotografies és l’1 de març de 2022 a les 24h.

  Un cop rebudes, enviarem les fotos de les disfresses al jurat perquè voti les millors, sempre ocultant els rostres que siguin reconeixibles. El jurat estarà format per famílies voluntàries i personal de l’escola que no participi al concurs.

  Les difresses guanyadores es comunicaran per correu electrònic o Whataspp i s’anunciaran també a xarxes socials. 

  L’AFA publicarà les fotografies rebudes a les seves xarxes socials. Si alguna persona o família no vol que les seves fotos siguin publicades, caldrà que ens ho indiqui de forma expressa al missatge de participació.

  Premis

  • Categoria Disfressa en família més divertida – Abonament per als espectacles de l’Atrium Viladecans (valorat en 36 Euros)
  • Categoria Disfressa individual més original – Cupó per una classe d’hípica  per a majors de 6 anys al Club Les Tanques de Viladecans (valorat en 25 euros). En cas que guanyi aquest premi un/a menor de 6 anys, es podrà substituir per 2 passejos en poni (l’infant haurà d’anar acompanyat a peu per una persona adulta).


  La participació en el concurs implica l’acceptació de les bases. 

  Deja una respuesta

  Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

  × L'AFA al Whatsapp!