Saltar al contenido

Veniu a provar les extraescolars!

Els dies 15 i 16 de maig oferirem sessions gratuïtes tant per a infantil com per a primària que us permetran conèixer les dinàmiques de les activitats extraescolars i a l’equip de professionals de Cap i Cua que les gestionarà durant el curs vinent.

El dimecres 15, a més a més, ens visitaran entrenadores del Club de Futbol Atlètic Viladecans, que informaran sobre els dies i horaris per provar el futbol femení de forma gratuïta. No us ho perdeu!!

PARADETA INFORMATIVA FÚTBOL FEMENÍ.  Dimecres 15, de 16.30 a 17 h. No cal inscripció. Per a famílies i infants, les entrenadores del Club de Futbol Athletic Viladecans compartiran una estoneta amb nosaltres per resoldre dubtes, i oferir informació i concretar dates i hores per anar al camp de futbol a provar gratis aquest mervaellòs esport!

TASTETS D’ACTVITATS. Cal inscripció prèvia. Els infants seran recollits a les seves aules per les monitores i monitors que dinamitzaran les activitats. Tindran 10 minuts per berenar i desprès començarà el tastet (dues activitats cada tarda)

MOLT IMPORTANT
Els monitors recolliran a la sortida de les aules només als infants que tinguin a la llista d’inscrits. Per motius de seguretat dels infants, els monitors/res només poden recollir als infants que estiguin autoritzats (inscrits).
 

Formulari d’inscripció: https://forms.gle/vVQWzFfsgWrAoSEk8

Dimecres 15 de maig de 16.30 a 17.45 h 

 • Teatre: Educació infantil i primària. Proposarem dinàmiques lúdiques d’improvisació i treballarem eines d’expressió amb la veu i /o el cos.
  Material necessari: Roba còmoda i ganes de passar-ho bé
 • Patinatge artístic: Educació infantil i primària. Proposarem un joc inicial d’activació i en funció dels nivells repartirem competències lúdiques grupals
  Material necessari : Òbviament imprescindible patins (de línia o de 4 rodes indiferent) i recomanable casc i/o canyelleres

 Dijous 16 de maig de 16.30 a 17.45 h

 • Dansa urbana: Educació infantil i primària. Introduirem un petit joc d’escalfament i posteriorment assajarem coreografies actuals
  Material necessari: Roba còmoda, passió per la música i ganes de ballar
 • Multiesport: Cicles infantil i inicial. Començarem amb uns exercicis d’escalfament i continuarem amb jocs cooperatius amb pilota i sense pilota
  Material necessari: Roba còmoda i esperit actiu 

 

Tal com vam informar anteriorment, per al curs vinent s’oferiran, com a novetat: multiesport, patinatge, dansa urbana, anglès, teatre, expressió artística i reforç escolar/tècniques d’estudi. A banda, es mantenen piscina, beisbol i futbol. En breu publicarem el calendari i les inscripcions s’obriran en setembre perquè les activitats comencin a l’octubre. Us recordem que l’oferta està supeditada a les inscripcions mínimes necessàries per al tancament de grups.

× L'AFA al Whatsapp!