Saltar al contenido

Torna el Sopar de Germanor!

Els multiversos Marvel i DC junts a la Mediterrània!

Cada any, quan s’acosta l’estiu, L’AFA organitza una gran festa fora d’horari lectiu. És una festa  temàtica que inclou sopar i en què les famílies venen disfressades (no és obligatori) a passar una estona divertida a l’escola, fent comunitat… fent «germanor». 

El sopar de germanor és la festa gran de les famílies de l’escola i en la seva organització hi participen moltes persones voluntàries 

En què consisteix el sopar?

La festa comença a les 19 h a l’escola, que per una nit s’haura convertit en l’escenari d’un còmic gegant, on nosaltres, com personatges dels multiversos Marvel i DC conviurem i passarem una bona estona en família.

El sopar és dinàmic, els adults no seiem a taula per permetre les famílies que es vagin movent i relacionant com vulguin. El menú el prepara una empresa de càtering i l’estem acabant de tancar, però inclourà varietat de sabors per a tots els gustos, beguda i postre. 

Els infants sí que dinaran asseguts en una taula. El seu menú infantil ve preparat en safates individuals i inclou pizza, patates i croquetes. 

De la mateixa manera, els menús vegans o per a persones amb intolèrancies o al·lèrgies també aniran preparats amb safates individuals. 

Després del sopar comença una estona de festa amb ball i molta molta diversió!

Hem de venir disfressades?

Moltes famílies venen disfressades, per tant, no us sentireu fora de lloc si hi veniu. Tot i que no és obligatori us ho recomanem. Si més no, podeu portar alguna referència a la temàtica de la festa o algun dels centenars de personatges de Marvel o DC. És molt més divertit gaudir d’una festa temàtica si formem part del tema :-).

Qui es pot apuntar?

El Sopar de germanor està obert a totes les famílies i personal de la comunitat educativa de l’escola Mediterrània. Com que és un sopar que organitza i financia l’AFA, les famílies sòcies tenen un preu especial.

Quin preu té el sopar?

L’AFA financia una part del preu del sopar de les famílies sòcies. 

  • Preu famílies sòcies: Adults 12 € (a partir de 13 anys) / infants 9 € 
  • Preu famílies NO sòcies: Adults 17 € (a partir de 13 anys) / infants 12 € 

El descompte únicament és aplicable als membres d’una mateixa família sòcia. 

Com fem la inscripció?

Ompliu el formulari que trobareu al final de la pàgina. Necessitem saber quantes persones vindran, si tenen algun requeriment alimentari específic i si hi venen infants menors de 3 anys que no menjaràn el menú del sopar però sí que voldran seure a la taula dels infants.

Quan feu la inscripció, rebreu un correu amb la confirmació quan ens arribi l’ingrès bancari. Reviseu la safata de correu no desitjat (SPAM) si no rebeu res. 

Recordeu que és necessari fer el pagament per confirmar la vostra reserva. 

IMPORTANT: Quan feu la transferència indiqueu SOPAR i COGNOMS DE LA FAMÍLIA (no poseu només «sopar de germanor» perquè no sabrem de qui és el pagament). 

LES INSCRIPCIONS ES TANQUEN EL 24 DE MAIG. L’empresa de càtering necessita saber el total de menús que ha de preparar, aquest termini és improrrogable. Gràcies per la vostra col·laboració.

× L'AFA al Whatsapp!