Saltar al contenido

Que viva México!! Tornar el Sopar de Germanor

  Per una nit ens traslladem a México!!!.

  L’AFA organitza cada any una festa temàtica fora d’horari lectiu. És una festa temàtica que en què les famílies poden venir disfressades (no és obligatori) a passar una estona divertida a l’escola, fent comunitat… fent «germanor». 

  El sopar de germanor és la festa gran de les famílies de l’escola, se celebra abans de fi de curs i en la seva organització hi participa un gran equip de famílies voluntàries.

  En què consisteix el sopar?

  La festa comença a les 20 h a l’escola, que estarà decorada i ambientada amb temàtica mexicana.

  El sopar és dinàmic, no seiem a taula per permetre les famílies que es vagin movent i relacionant com vulguin. El contingut del sopar el prepara una empresa de càtering i l’estem acabant de tancar, però inclourà els sabors i colors de mèxic, amb tacos, empanadillas, guacamole… tot sense picant, amb opcions veganes i aptes per a celíacs (tortitas de blat de moro). El preu inclou sopar, postre i beguda.

  Després del sopar comença una estona de festa i jocs, amb ball, animació i sorpreses!

  Qui es pot apuntar?

  El sopar de Germanor està obert a totes les famílies i personal de la comunitat educativa de l’escola Mediterrània. Com que és un sopar que organitza i financia l’AFA, les famílies sòcies tenen un preu especial.

  Quin preu té?

  L’AFA financia una part del preu del sopar de les famílies sòcies. 

  • Preu famílies sòcies: Adults 11 € (a partir de 13 anys) / infants 7 € 
  • Preu famílies NO sòcies: Adults 16 € (a partir de 13 anys) / infants 11 € 

  El descompte únicament és aplicable als membres d’una mateixa família sòcia. 

  Hem de venir disfressades?

  Moltes famílies venen disfressades, per tant, no us sentireu fora de lloc si hi veniu. Tot i que no és obligatori us ho recomanem. Si més no, podeu portar alguna referència a la temàtica de la festa (un bigoti, un barret, flors…). És molt més divertit gaudir d’una festa temàtica si formem part del tema :-).

  Algunes referències de l’època que us poden ajudar: Frida Kahlo, Chavela Vargas, Cantinflas, pel·lícules com Coco, el Zorro, las catrinas, los mayas los mariachis… 

  Com fem la inscripció?

  Ompliun el formulari següent i feu el pagament. Rebreu un correu amb la confirmació quan ens arribi l’ingrès bancari.

  Recordeu que és necessari fer el pagament per confirmar la vostra reserva. 

  IMPORTANT: Recordeu que quan feu el pagament, heu d’indicar al concepte els cognoms de la família (no poseu «sopar de germanor» perquè no sabrem de qui és el pagament). 

  OMPLIU EL FORMULARI PER FER LA INSCRIPCIÓ
  × L'AFA al Whatsapp!