Saltar al contenido

Portes obertes menjador escolar

salad, food, italian

Nova edició de les Jornades de portes obertes a l’espai migdia.

És tracta d’unes jornades on les famílies  usuàries del servei tindran l’oportunitat de veure com funciona el menjador, tastar el menjar i compartir activitats de l’espai migdia amb els infants.

Abans de fer la inscripció a les jornades, llegiu bé les condicions per participar-hi. Gràcies.

  • Les jornades es faran a l’escola, en dies lectius i en horari de 12.30 a 15 h. Les dates de les visites s’establiran un cop es tanquin les sol·licituds i es comunicaran amb uns dies d’antel·lació.
  • Les places són limitades. Només es permet la inscripció d’una persona per família.  Haureu de seleccionar un únic curs. 
  • La persona que s’inscrigui només podrà assistir-hi un dia, de manera que si la família té infants a més d’un cicle haurà de triar a quin grup es vol inscriure. S’eliminaran aquelles sol·licituds d’inscripció d’una mateixa família fetes a més d’un grup. 
  • En cas de que el nombre de sol·licituds superi les places disponibles, l’assignació de les places es farà per sorteig. Si el nombre de peticions ho justifica, organitzarem noves edicions per acollir aquelles famílies que s’hagin pogut quedat fora. 
  • Si voleu participar-hi, heu d’emplenar el següent formulari. Si us plau, afegiu l’adreça de correu de l’AFA com a remitent segur (afa@afamediterrania.org) per evitar que les comunicacions us arribin a correu no desitjat. La comunicació dels torns i les places es farà per correu electrònic.
  • Quan li doneu a enviar el formulari, al final de la pàgina us ha d’aparèixer un missatge de  confirmació.
× L'AFA al Whatsapp!