Saltar al contenido

Portes obertes menjador escolar

  salad, food, italian

  Des de l’AFA aquest any organitzem les Jornades de portes obertes a l’espai migdia. És tracta d’unes jornades on les famílies  usuàries del servei tindran l’oportunitat de veure com funciona el menjador, tastar el menjar i compartir activitats de l’espai migdia amb els infants.

  Abans de fer la inscripció a les jornades obertes del menjador escolar, llegiu bé les condicions per participar-hi. Gràcies.

  • Les jornades es faran a l’escola, en dies lectius i en horari de 12.30 a 15 h. Les dates de les visites s’establiran un cop es tanquin les sol·licituds i es comunicaran amb uns dies d’antel·lació.
  • Les places són limitades. Només es permet la inscripció d’una persona per família.  Haureu de seleccionar un únic curs. 
  • La persona que s’inscrigui només podrà assistir-hi un dia, de manera que si la família té infants a més d’un cicle haurà de triar a quin grup es vol inscriure. S’eliminaran aquelles sol·licituds d’inscripció d’una mateixa família fetes a més d’un grup. 
  • En cas de que el nombre de sol·licituds superi les places disponibles, tindran preferència les famílies sòcies de l’AFA i l’assignació de les places restants es farà per sorteig. Si el nombre de peticions ho justifica, organitzarem noves edicions per acollir aquelles famílies que s’hagin pogut quedat fora. 
  • Si voleu participar-hi, heu d’emplenar el següent formulari. Si us plau, afegiu el correu de l’AFA com a remitent segur per evitar que les comunicacions us arribin a correu no desitjat, la comunicació dels torns i les places es farà per correu electrònic.
  • Aquesta activitat l’organitza l’AFA, si teniu dubtes o consultes, contacteu amb nosaltres.
  • Quan li doneu a enviar el formulari, al final de la pàgina us ha d’aparèixer un missatge de  confirmació.

  Inscripcions tancades 

  × L'AFA al Whatsapp!