Saltar al contenido

Casal d’estiu 2023. Els jocs olímpics

  Aquest estiu, durant 5 setmanes, farem un viatge històric i cultural pels 5 continents amb un homenatge als Jocs Olímpics!

  La millor manera de fer gaudir als infants en un casal és que sàpiguen que estan col·laborant en un equip, que gaudeixin i que sentin aquesta cohesió de grup amb activitats que tenen darrera una proposta pedagògica.

  Al nostre casal, el primer dia ens donarà la benvinguda l’Aquil·les, el personatge central del casal, un atleta grec que ens ajudarà a recórrer el món i conèixer les diferents disciplines esportives de cada continent d’una manera lúdica, educativa i divertida.

  Cadascuna de les setmanes tindrà una gran varietat d’activitats adaptades per edats i característiques dels infants. Encara que les setmanes s’interrelacionen entre elles amb un mateix fil conductor, cadascuna treballarà activitats relacionades amb un dels 5 continents, amb de tallers de cuina, activitats artístiques, esportives, didàctiques, excursions, etc.

  Les setmanes començaran amb una atractiva proposta d’activitats temàtiques els dilluns i acabaran amb una festa temàtica cada divendres, en la què es faran els pòdiums d’entrega de medalles i premis per a tots els participants. Serà un moment de cohesió i diversió per a grans i petits.

  Aquil·les té 5 setmanes per ensenyar-nos els esports, les receptes culinàries, els jocs tradicionals, els costums i característiques més rellevants de cada continent; per ensenyar-nos els valors de la participació, la superació personal i el respecte a través d’un munt d’amics que ha fet al llarg del temps per tots els països per on ha passat.

  Esteu preparats? Us hi esperem!


  Qui es pot apuntar al casal?

  Aquest casal d’estiu és un servei que ofereix l’AFA de l’Escola de la Mediterrània.

  Es poden inscriure’s infants de 3 a 12 anys de qualsevol escola o municipi, només cal que la família sigui sòcia de l’AFA o AMPA de la seva escola.

  Si sou de l’Escola Mediterrània i ja sou família sòcia de l’AFA per aquest curs, no cal que feu res, però si no ho sou, us podeu donar d’alta en el següent enllaç i la quota que pagueu (20 euros) correspondrà al curs 2023/24.

  Si sou d’una altra escola, us demanarem el carnet o el justificant de pagament de la quota de família sòcia de l’associació de famílies del vostre centre.

  Els casals d’estiu de Viladecans reben una subvenció de l’Ajuntament de Viladecans. 


  Com fer la inscripció?

  Llegiu atentament les instruccions i els documents de la web d’inscripcions. Si teniu dubtes contacteu amb  Wonder, l’empresa que gestiona el casal.  

  Wonder Extraescolars
  Dubes o consultes: Cristina o Laia
  931.87.01.42 – 643.84.13.52
  info@wonderextraescolars.com

  Etiquetas:
  × L'AFA al Whatsapp!