Casal Estiu 2021

CASAL DE MÀGIA
Harry Potter i el misteri de Hogwarts

Aquest estiu us portem un casal molt especial, Harry Potter i el misteri de Hogwarts, un fil conductor que pretén ser una eina educativa de primer ordre per a que infants i joves s’ho passin d’allò més bé i s’endinsin en el màgic món de Harry Potter.

El casal s’estructurarà en diferents setmanes temàtiques. Cada setmana es plantejarà un fet o una història que començarà i acabarà dins dels 5 dies següents. Així els infants que marxin divendres podran començar i acabar la història de la setmana sencera. 

Tots els continguts, la metodologia de les activitats, tallers i espectacles s’adaptaran a les edats dels infants participants.

 

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ (del 17 de maig al 4 de juny)

La inscripció amb compte de Gmail us permet enviar la documentació fent servir el mateix formulari. Si no en teniu compte de Gmail, haureu d’enviar la documentació per correu electrònic. 

Si teniu dubtes contacteu amb Polaris Lleure: info@polarislleure.cat o per Whatsapp al 644 36 40 50

DOCUMENTACIÓ ADDICIONAL NECESSÀRIA:

Per inscriure’s al casal cal ser família sòcia de l’AFA de la vostra escola. Per a les famílies de l’Escola Mediterrània, si durant el curs 2020/21 no ho heu estat, us podeu fer socis ara pagant únicament la quota del curs vinent. Aquí teniu el formulari d’alta

Podeu veure la reunió informativa que va tenir lloc dilluns 17/05/21 fent clic AQUÍ

Descarrega el fulletó informatiu amb els preus i la programació setmanal d’activitats. Recordeu que la programació és provisional i resta supeditada al tancament de grups i a la confirmació de l’activitat de piscina de l’Ajuntament.