Saltar al contenido

Extraescolars

Robòtica TB Kids

favicon

La robòtica forma part de les activitats d’aprenentatge STEAM, que treballa de forma simultània la ciència, la tecnologia, la ingenieria, l’art i les matemàtiques de forma divertida i amb materials manipulables. L’activitat s’organitza en dos nivells per grups d’edat.

TECHNOLAB (i4 i i5). Laboratori tecnològic per dissenyar, crear, construir, manipular i començar a codificar, fomentant la curiositat i la creativitat i potenciant la tecnomotricitat. Treball amb materials com Lego Duplo, Bluebot, Primo, Albert, realitat augmentada, entre d’altres.

ROBÒTICA CREATIVA (1r a 3r). Experimentació amb sensors i motors, plantejament de reptes bàsics de robòtica, treballem en anglès les instruccions de muntatge i aprenem  programació bàsica de seqüències i rutines. Treball amb Lego Wedo 2.0, Lego+Littlebits, Fischertechnick, plataformes de programació.

ROBÒTICA I PROGRAMACIÓ (4t a 6è). Identificar fonts d’energia i cadenes energètiques, operadors mecànics: eixos, rodes, politges, engranatges, etc. Construïr un robot a partir de peces modulars i programar robots en base a algoritmes de mòduls lògics.  Treball amb Lego WeDo 2.0. Lego Mindstorms, Lego BricQ Prime, plataformes de programació vàries segons els projectes…

  • TECHNOLAB Infantil. Dijous  
  • ROBÒTICA CREATIVA. Inicial i mig. Dimecres
  • ROBÒTICA I PROGRAMACIÓ. Superior. Dimarts
  • De 16.30 a 17.30 h
  • Preu: 35 € (sense quotes material extra)  
 
Activitat realitzada per TB Kids – Gestionada per Polaris Lleure – Tel. 93.105.63.65 – Mòbil. 644.36.40.50
ACTIVITAT EXTRAESCOLARS PER A FAMÍLIES SÒCIES. Si encara no sou família sòcia us podeu donar d’alta aquí:

Si teniu dubtes o alguna incidència durant el procés d’inscripció, contacteu amb POLARIS

Tel. 93.105.63.65 – Mòbil. 644.36.40.50

× L'AFA al Whatsapp!